TISZTELT LÁTOGATÓ!
A Galériát azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy bemutassuk a változást. Talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a fejlődést szeretnénk érzékeltetni 2010. október 3-tól napjainkig. Lassacskán természetesnek fogadjuk el lakókörnyezetünket, olyannak, amilyenné ebben a pár évben formáltuk. Fontosnak tartjuk azonban, hogy ezeken a képeket keresztül is megőrizzünk azt az összefogást, azt a kétkezi munkát, amely eredménye a jelen állapot. A falu önállóvá válása többünkben megmozdította azokat az energiákat, megerősítette azt a hozzáállást, amely mindig is jó példa marad az elkövetkező nemzedéknek is. A rendezett környezetbe szívesen jövünk haza, jó itt megpihenni, örömmel várjuk az elszármazott családtagjainkat, vendégeinket.

(A galériák a Bővebben... gomb megnyomása után tekinthetők meg. Nagyításhoz kattintson a képre, teljes méretben való megtekintéshez pedig a kép bal felső sarkában található méretező ikonra!)

Belterületi útfelújítás Tekenye Községben

Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása - 2021 (MFPUHK/2021)

Bővebben...

Zala Termálvölgye Egyesület

Projekt azonosító száma: VP6-19.2.1-99-6-17

Bővebben...

Tekenyei Sport Park

Projekt azonosító száma: VP6-19.2.1.-99-6-17

Bővebben...

Egészségház komplex energetikai korszerűsítése Tekenyén

Projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-ZA1-2016-00014

Bővebben...

Szent Anna Kápolna

A források szerint az 17. században épült ide egy kápolna, amely egy Nolbert grófnő tulajdonát képezte, magántulajdonban lévő kápolna volt. Eredeti formájában 4 lábon álló nádfedeles épület volt, amelynek nem voltak oldalai, de már akkor is Szent Anna volt a védőszentje.

Bővebben...

Tekenye Község Önkormányzata

8793 Tekenye, Hunyadi u. 17.
aknis@t-online.hu


Tekenye a közösségi oldalon

Facebook