TISZTELT LÁTOGATÓ!
A Galériát azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy bemutassuk a változást. Talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a fejlődést szeretnénk érzékeltetni 2010. október 3-tól napjainkig. Lassacskán természetesnek fogadjuk el lakókörnyezetünket, olyannak, amilyenné ebben a pár évben formáltuk. Fontosnak tartjuk azonban, hogy ezeken a képeket keresztül is megőrizzünk azt az összefogást, azt a kétkezi munkát, amely eredménye a jelen állapot. A falu önállóvá válása többünkben megmozdította azokat az energiákat, megerősítette azt a hozzáállást, amely mindig is jó példa marad az elkövetkező nemzedéknek is. A rendezett környezetbe szívesen jövünk haza, jó itt megpihenni, örömmel várjuk az elszármazott családtagjainkat, vendégeinket.

(A galériák a Bővebben... gomb megnyomása után tekinthetők meg. Nagyításhoz kattintson a képre, teljes méretben való megtekintéshez pedig a kép bal felső sarkában található méretező ikonra!)

Tekenyei Sport Park

Projekt azonosító száma: VP6-19.2.1.-99-6-17

Bővebben...

Egészségház komplex energetikai korszerűsítése Tekenyén

Projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-ZA1-2016-00014

Bővebben...

Szent Anna Kápolna

A források szerint az 17. században épült ide egy kápolna, amely egy Nolbert grófnő tulajdonát képezte, magántulajdonban lévő kápolna volt. Eredeti formájában 4 lábon álló nádfedeles épület volt, amelynek nem voltak oldalai, de már akkor is Szent Anna volt a védőszentje.

Bővebben...

Tekenyei Sport Club – TSC

Az 1993 évben bejegyzett sportkör hétről-hétre szórakozást, kikapcsolódást nyújt a lakosságnak. Szurkolók és családtagok szívesen töltik az időt a szabadban.

Bővebben...

Gyümölcsösök

Gyümölcsösöket tervezett az Önkormányzat kialakítani azokon a területeken, amelyeket az elburjánzott növényzettől kitakarítottak. Elsőként 2011 tavaszán Badacsony-tetőn 3340 m2-en valósult meg a tereprendezés.

Bővebben...

Tekenye Község Önkormányzata

8793 Tekenye, Hunyadi u. 17.
aknis@t-online.hu


Tekenye a közösségi oldalon

Facebook