KEDVES TEKENYEI LAKOS! KEDVES LÁTOGATÓ!

Megtiszteltetés számomra, hogy Tekenye Község  polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetem Önt.

Nem könnyű feladat megfogalmazni kellő tömörséggel mindazt, ami szeretett községünket leginkább jellemzi, hiszen mi, lokálpatrióták talán elfogultak vagyunk. De ez így helyes. Mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás képessége tette Tekenye Községet azzá, amilyennek most láthatjuk.Gondozott, igazi otthont nyújtó település a miénk, olyan környezet, amelyben jó élni, amelyben jó új holnapot építeni, valósággá váló terveket szőni. Büszkék lehetünk mindarra, amit közösen létrehoztunk.Számomra külön öröm az, hogy – az itt élők bizalmát megköszönve - részese lehetek ennek a folyamatnak!

A világháló nyújtotta lehetőségeket kihasználva szélesebb betekintést kívánunk nyújtani a falunk társadalmi és kulturális életébe, az önkormányzat működésébe. Bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a helyi vállalkozások számára, elérést a község facebook oldalára, ezzel rálátást a mindennapokra az itt élőknek és a településünk iránt érdeklődőknek egyaránt.

Tekenye jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a folyamatos megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Hiszem, hogy e kettőnek csak együtt van valós társadalmi szerepe, hiszen az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra. Az értékeink megőrzése mellett biztosítani szeretnénk a település nyugodt fejlődését, a mindenki számára elérhető művelődés, sportolás, valamint szórakozás lehetőségét.

Ismerkedjen meg Tekenye jelenével és múltjával, tegyen egy képzeletbeli sétát nálunk. Fogadja bemutatkozó oldalainkat olyan szeretettel, ahogy mi tekenyeiek fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket!

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte honlapunkat. Őszintén remélem, hogy olyan információkat talál, amelyek kíváncsivá teszik, hogy meglátogassa településünket, részese legyen rendezvényeinknek. Bízom benne, hogy közösség megismerésének hatására kialakul Önben a ,,TEKENYE-MÁGNES” és a táj szelíd hívogató szépsége, a falu házainak rendje, környezetünk tisztasága is jó benyomást ad, kellemes emlékkel tér vissza hozzánk.

 

Sinka Imréné polgármesterTekenye Község Önkormányzata

8793 Tekenye, Hunyadi u. 17.
aknis@t-online.hu


Tekenye a közösségi oldalon

Facebook