Belterületi útfelújítás Tekenye Községben

Projekt Címe: Belterületi útfelújítás Tekenye Községben
Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása - 2021 (MFPUHK/2021)
Támogatási összeg: 26 446 969 Ft
Támogatás intenzitása: 100 %

Projektünk célja Tekenye Község Hunyadi János utca és Tölgyvári utca útburkolatának szilárd burkolattal történő megerősítése volt, összeségében 2533 m2 területen.

A kivitelezéssel kapcsolatban árajánlattételi eljárást folytattunk le, amelynek eredménye képpen  a Telekes-Ép Kft.-vel vállalkozói szerződést kötöttünk bruttó 24 853 919 Ft összegben.

A munkaterület átadására 2021. év augusztus 26-án került sor. A kivitelezés során műszaki ellenőri szolgáltatást is igénybe vettünk, amelynek költsége a megbízási szerződés alapján bruttó 457 200 Ft. A vállalkozó a tárgyi munkát – műszaki ellenőr által leigazoltan - megfelelő minőségeben elvégezte, 2021. szeptember 6-án megtörtént a műszaki átadás-átvétel.

A kötelező nyilvánosság biztosítása érdekében projekttáblát helyeztünk ki az érintett útszakaszokon.

A tervezési feladatokat a Pannonway Kft. végezte.

A fejlesztés eredményeképpen fejlődött a település közlekedési infrastruktúrája, növekedett a közlekedésbiztonság és a közlekedési komfort, így az alapvető szolgáltatásokhoz, közösségi létesítményekhez zavartalan hozzáférés biztosított. Emellett a projekt által javult a lakosság életminősége, illetve vonzóbbá tette a községet a betelepülni vágyók számára. 

GALÉRIA megnyitása

Tekenye Község Önkormányzata

8793 Tekenye, Hunyadi u. 17.
aknis@t-online.hu


Tekenye a közösségi oldalon

Facebook