Zala Termálvölgye Egyesület - VP6-19.2.1.-99-13-21

Kedvezményezett:
Tekenye Község Önkormányzata
Pályázati felhívás:
VP6-19.2.1.-99-13-21 – Zala Termálvölgye Egyesület – Helyi fejlesztések támogatása
Projekt címe, azonosítószáma:
Közösségi rendezvények eszközbeszerzése Tekenyén, 3300570507
Szerződött támogatás összege: 4 505 657 Ft
Támogatás intenzitása (%-ban): 95 %

PROJEKTTÁBLA megnyitása


A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Tekenye Községben az év 12 hónapjában szinte heti-kétheti gyakorisággal közösségi rendezvények sora ad lehetőséget a helyi lakosok számára, hogy a közösségi élmény révén összetartó helyi közösségek alakuljanak ki és a generációk közötti kapcsolatok erősödjenek.

A beltéri rendezvényeink a Kultúrházban kerülnek megrendezésre. Ez az épület nemcsak közösségi tér, ugyanis otthont ad számtalan családi esemény lebonyolítására is. A felújított épületben az elavult, sérült berendezés helyett új, kényelmes és funkcionálisan jól kihasználható bútorzat került beszerzésre az alábbiak szerint:

    • 100 db Rendezvényszék (erős és stabil felépítésű bankettszék barna színű acél vázzal, hozzá színben illő kárpit borítással, mely elegáns megjelenést ad a bútornak).

A mobilszínpad számos kültéri rendezvény elmaradhatatlan kelléke legyen szó akár előadásról, koncertről (zenei műsorok), táncbemutatóról, vagy bármilyen más közösségi rendezvényről, sportbemutatóról. A mobil színpadok előnye a könnyű és gyors össze- és szétszerelhetőség, valamint a mobilitás. Az élvezhető és látható programhoz ma már nélkülözhetetlen egy ilyen berendezés használata.

    • 20 m2 alapterületnek megfelelő színpadelem – lábakkal, összekötőkkel, T nút léccel,
    • színpadlépcső,
    • színpadkorlát.

A beszerzett eszközök segítségével mind a beltéri, mind pedig a szabadtéri rendezvények kényelme, színvonala emelkedik. A közösségi programok infrastrukturális háttárének minőségi biztosításával kívánjuk településünk lakosainak életminőségén javítani.

GALÉRIA megnyitása

Tekenye Község Önkormányzata

8793 Tekenye, Hunyadi u. 17.
aknis@t-online.hu


Tekenye a közösségi oldalon

Facebook