Tekenyei Sport Park - VP6-19.2.1.-99-6-17

Kedvezményezett:
Tekenye Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve kódszáma:
Zala Termálvölgye Egyesület - Közösségfejlesztési kulcsprojektek - VP6-19.2.1.-99-6-17

A projekt azonosító száma: 1919653103
A támogatás összege: 3 999 998 Ft.
A támogatás mértéke: 90 %
Projekt tényleges befejezése: 2020. 11. 30.


A projekt tartalma:

Tekenye község közéletében többször felmerült az igény egy kreatív mozgáspark létrehozására, ahol a családok, kisebb közösségek vagy akár egyének is aktívan tölthetik el szabadidejüket.
Ezen indítatásból Tekenye Község Önkormányzata úgy döntött, hogy létrehozza a Tekenyei Sport Park projektet: a futballpálya melletti közel 2000 m2-es terület körbekeríti, és ezen belül kültéri fitness parkot, aszfaltos kosárlabda pályát, tenisz- és tollaslabdapályát és guri-golf pályát alakít ki pályázati támogatással ill. saját forrásból.
Jelen programban ezen fejlesztés első fázisa – a terület körbekerítését és a fitnesspark kialakítása – valósult meg, amely az alábbi tevékenységeket tartalmazza:

A közösségfejlesztést szolgáló zöldterület felújítása, fejlesztése c. tevékenység keretében a fociöltöző – amelyben a Sport Park szolgáltatásait igénybe vevők akár akadálymentesített környezetben is igénybe vehetik a mosdót  – mellett egy 32,5*60 m-es terület kerül kerítéssel leválasztásra, amely egyben a Tekenyi Fitness Park lehatárolása

A közösségfejlesztést szolgáló használati térelemek beszerzése c. tevékenység keretében kialakításra kerül – a leválasztott területen belül – egy 108 m2-es kültéri fitness park, amely térkő burkolattal kerül kialakításra, és 7 db fitness eszköz kerül telepítésre. Ezek közül 1 db integrált, amely a fogyatékkal élők számára is használható eszköz.

GALÉRIA megnyitása

Tekenye Község Önkormányzata

8793 Tekenye, Hunyadi u. 17.
aknis@t-online.hu


Tekenye a közösségi oldalon

Facebook